Magicoo Panter pak voor meisjes
Artikelcode: STRLA-1
3 stuks op voorraad
Levertijd: 2-3 werkdagen
Hip panter pak voor meisjes. Panterpak kinderen bestaat uit een panter jurk en leuke hoofdband met oortjes. Panter kostuum is leuk voor carnaval en themafeesten.
€17.90 €14.90
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Bestel nu
Besteld voor 11 uur is vandaag verzonden (ma-vr) nog
  • Veilig online betalen
    Met iDeal, Paypal of creditcard
  • Retourneren mogelijk
    En 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending
    Bij besteding van €40

Levering: Panter pak inclusief jurk en hoofdband met panter oren.
Kleur: Zwart/paars/roze
Materiaal: Satijn, tule

Het panter pak bestaat uit een jurk tot knie lengte en is gemaakt in de kleur zwart en panterprint met paarse en roze tinten. De leuke en trendy details maken deze super panter jurk zeker af, zoals de mooie plof mouwtjes, strikje aan de kraag en de fantastische hoofdband met panter oortjes. Met deze panter jurk zal uw kind zeker indruk maken tijdens alle verkleed gelegenheden inclusief carnaval, themafeesten, Halloween en kinderpartijtjes. Het panter pak is ook een coole jurk om tijdens verjaardagen en andere leuke uitjes te dragen.

Magicoo Tip: Laat de hoofdband weg en u hebt al een leuke party outfit. De panter look kan nog afgemaakt worden met schmink en glitter. Teken panter snorretjes op het gezicht en gebruik een beetje glitter op de ogen om een super panter look te creëren.

Uw bestelling wordt door DHL bezorgd op het door u opgegeven afleveradres. We verzenden in de regel op de volgende werkdag vanuit Keulen (Duitsland). Normaal gesproken heeft u het product 2-3 werkdagen daarna in huis waardoor de totale levertijd vanaf betaling 3-4 werkdagen bedraagt. Express leveringen naar Nederland doen we helaas niet.
Materiaal: 100% polyester
Wasadvies: handwas