Ninja pak kinderen: De onherkenbare Ninja’s van Magicoo

De meest geavanceerde en uiteraard de best vermomde spionnen ter wereld waren de Japanse krijgers die ook wel bekend staan als de Ninja. Met hun speciale Ninja pak wisten ze heel goed hoe ze verborgen konden blijven tijdens speciale missies. De echte Ninja fans kunnen nu eindelijk hun hart ophalen bij Magicoo, aangezien we een selectie van de beste Ninja pakken voor kinderen met de perfecte vermomming aanbieden. Qua kwaliteit en prijs bent u ook op het juiste adres! Het standaard Ninja pak kinderen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevat veel comfort, zodat kinderen het pak ook thuis tijdens het dagelijkse spel kunnen dragen. Tegen al deze voordelen betaalt u een zeer goedkope prijs!

Pagina 1 van 2

Hoe ziet het ideale Ninja kostuum voor kinderen eruit?


Er wordt bij Magicoo veelal een compleet Ninja pak aangeboden om u als ouder extra onkosten en veel moeite voor het bij elkaar garen van een volledige carnavals look te besparen. De Ninja pakken voor kinderen bestaan uiteraard uit een comfortabele broek en top en zijn voorzien van een hoofdkap of muts die het gezicht gedeeltelijk of helemaal bedekken. Bij een Ninja kostuum hoort ook een riem en soms nog lintjes in andere kleuren die aan de benen en mouwen vastgemaakt worden en het Ninjapak kind sierrijker maken. In enkele gevallen hebben we ook een Ninja pak die over een extra Ninja overjas beschikt, zoals bij het blauwe Ninja pak. In het geval van het Ninja Turtle pak van de bekende Teenage Mutant Ninja Turtles tekenfilm krijgt u een jumpsuit met lintjes en een alles verhullende muts. Kortom, het ideale Ninja kostuum kinderen voor carnaval vindt u zeker hier bij Magicoo.

Welke kleur Ninja pak en welk vecht symbool past bij mij?


In het algemeen zijn de Ninja pakken voor kinderen van Magicoo verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo hebben we Ninja pakken in de kleuren zwart, groen, rood, geel en blauw of een combinatie van enkele kleuren. Het Ninja Turtle pak kinderen is verkrijgbaar in de kleur groen met rode lintjes en blauw oogmasker. Dan zijn er Ninja kostuums in onze Ninja afdeling die verschillende vechttechnieken symboliseren in de vorm van een draak, cobra of tijger. De symbolen staan meestal geprint op de voorkant van het Ninja pak.

Accessoires als stoere aanvulling op het Ninja kostuum kinderen


Ninja zwaarden, werpsterren en nunchucks horen allemaal als wapens bij de stoere Ninja’s. Bij Magicoo bieden wij ook enkele speelgoed Ninja wapens aan, zoals een Ninja zwaard, om kinderen het extra stoere gevoel tijdens carnaval en themafeesten te geven. Voor alle bijhorende items kunt u bij onze accessoires afdeling kijken. Natuurlijk is een echte Ninja houding en geest de beste accessoire bij het Ninja kostuum.

Tips van Magicoo:

- Nodig vriendjes uit om het Ninja Turtle pak voor kinderen te bestellen om samen het Ninja Turtles team te vormen.
- Combineer het Ninja pak met zwarte sokken voor een binnenhuis verkleed evenement.
- Neem een maat groter voor buitenlucht evenementen om er onder extra warme kleding aan te kunnen doen.

* Incl. btw Excl. Verzendkosten