De stoerste ridders met de mooiste middeleeuwse kleding

Herleef de oude tijden en neem een grote sprong terug naar de middeleeuwen met een van de fantastische ridderpakken en/of middeleeuwse kleding voor kinderen van Magicoo. Met deze stoere middeleeuwse kleding zouden kinderen zelfs grote indruk maken op de bekende middeleeuwse koningen, zoals Koning Arthur en Karel de Grote. Bij Magicoo hebben we de ridderlijke mode zodanig gevolgd dat een ridderpak kind op het authentieke pak van vroegere ridders lijkt. Een top met vrijwel in de meeste gevallen een kruis erop en een ridders kap of muts behoren tot het standaard ridderpak bij Magicoo. In sommige gevallen komen er nog andere details erbij, zoals broek, riem of cape. Met riem of zonder riem, bij alle middeleeuwse kleding kinderen van onze webwinkel is er rekening gehouden met kwaliteit, comfort en natuurlijk de hoge stoerbaarheid factor. En ouders komen natuurlijk ook in de aanmerking, aangezien we het ridder kostuum zo voordelig mogelijk hebben gemaakt.

De middeleeuwse ridder kleding: het ideale ridder kostuum voor kinderen


Bij ons bestaat er een groot aanbod van middeleeuwse kleding, zodat de echte ridder fans een ridderpak naar eigen smaak kunnen vinden. Een van de toppers is ons complete ridderpak kinderen met zilveren afwerkingen en een grote rode print van een ridderlijke orde. Dan hebben we ook kruisridderpakken met een groot kruis aan de voorkant. De kruisridder pakken zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Bij alle middeleeuwse kleding kinderen hoort natuurlijk een gepaste ridder muts. Om de ridder look compleet te maken kunt u nog een ridder zwaard of bijl bij onze accessoires afdeling bestellen.

Het galactische ridder kostuum: Star Wars


De ridders van Jedi van Star Wars zijn ook te vergelijken met middeleeuwse ridders, maar komen uit een andere tijd. Ze zijn net als de middeleeuwse ridders de bewakers van vrede en gerechtigheid. Wij hebben diverse Star Wars Jedi of ridderpakken voor kinderen die de harten van de Star Wars fans fel zal gaan doen kloppen. Wij hebben een Jedi ridderpak met cape en capuchon en een Jedi ridder kostuum met broek, top en muts zonder cape. In beide gevallen worden er aangeraden om er een Jedi zwaard bij te nemen.

Alternatieve ridder kostuums kinderen: Gladiatoren, Zorro en musketiers


Een ridder hoeft er niet per se als een ridder uit de middeleeuwen uit te zien. Ridders zijn zogenaamde soldaten die de zwakke mensen beschermen. De gladiatoren, musketiers en de bekende Zorro zijn als het ware ridders en vallen ook onder de waarborgers van de ridderlijke code. Wij hebben enkele leuke gladiatoren kostuums voor kinderen met cape en tuniek en musketier kostuums in verschillende kleuren. Tevens hebben wij bij Magicoo enkele varianten van een Zorro kostuum kinderen waarbij de cape en Zorro masker inclusief zijn.

Tips voor de aanstaande ridders:

  • Maak je eigen ridder vlag. Teken een symbool op een wit kleed en hang het aan een stok. Je maakt dan een geweldige entree tijdens carnaval!
  • Vraag iemand in de familie of een vriendin om een prinses te worden, dan vormen jullie beiden een middeleeuws duo.
  • Bestel een ridders zwaard bij onze accessoires afdeling of maak je eigen zwaard van karton.
  • Een maatje groter nemen is handig als er onder extra kleding nodig is tijdens koude dagen.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten