Engelen, elfen en feeën: de betoverende wereld van Magicoo

Welkom bij de elfen en engelen afdeling van Magicoo waar wij u en uw kind de mogelijkheid bieden om uit een groot aanbod van carnavalskleding het perfecte engel kostuum of elfen kostuum kinderen te vinden. De prachtige engelen en elfen kostuums zullen de feestdagen en verkleed evenementen vullen met een speciale aura van vrede en zaligheid, precies wat mensen nodig hebben tijdens bijzondere gelegenheden. Een elfen kostuum of engel kostuum kinderen van Magicoo voldoet aan alle criteria en eisen van een welwillende ouder. Ten eerste zijn de engelen en elfen kostuums gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en zitten ze erg comfortabel aan het lijf. Verder is er rekening gehouden met de laatste mode trends met betrekking tot kleur, stoffen en vorm die vervolgens toegepast zijn bij de elfen en engelen kostuums. En ten slotte betaalt u als ouder een zeer aantrekkelijke en voordelige prijs voor al deze bovengenoemde voordelen.

Engel kleding kinderen – Hoe maakt u het gezellig tijdens de feestdagen?


Engel kleding of engel kostuums zijn een hit tijdens de kerstdagen en worden ook veel gevraagd voor carnaval, themafeesten en verjaardagen. Om uw ideale engelen kleding te kiezen, bieden wij enkele varianten van engelen kostuums kinderen aan. Uiteraard is een engel kostuum bij Magicoo alleen verkrijgbaar in de kleur wit. Een verschil is wel te vinden in het materiaal van de stof dat gebruikt is. Wij hebben namelijk engel kleding voor kinderen gemaakt van satijn, wat een glanzend effect geeft, en tule voor een rijker en voller resultaat. In de meeste gevallen is een engel kostuum voorzien van engelen vleugels en aureool. Natuurlijk zijn prachtige en voornamelijk glimmende applicaties niet onmisbaar op de engel jurken. Een van de voordelen van een engelen jurk is de mogelijkheid om het zonder vleugels en aureool tijdens andere speciale evenementen, zoals bruiloften, voorstellingen en verjaardagen, te dragen.

De mooiste sprookjes met elfen- en feeën kostuums


Word een van de mooiste elfen of feeën van carnaval en themafeesten met behulp van de prachtige feeën - en elfen kostuums kinderen van Magicoo! Een elfen kostuum en feeën jurk verschillen van elkaar in enkele factoren. De elfen kostuums voor kinderen zijn voornamelijk kort van lengte en komen tot op de knie en hebben een luchtig effect, terwijl de feeën jurken langer zijn en meer op een prinsessenjurk lijken. Een ander verschil is dat er bij een elfen kostuum elfen vleugels horen en bij een feeën jurk kinderen krijgt u een feeën hoed erbij. Het elfen kostuum is verkrijgbaar in verschillende kleuren: roze, groen, blauw en violet. Zo kunnen kinderen hun lievelingskleur kiezen en zelfs een elfen team vormen met vriendinnetjes. Behalve de elfen kostuums voor meisjes hebben we ook een super leuk elfen kostuum voor jongens. Dit elfen kostuum voor kinderen is tevens geschikt voor de kerstdagen.

Tips voor de aanstaande engelen, feeën en elfen

  • Maak van je engel kostuum of elfen kostuum een leuke verjaardag of bruiloft outfit door de vleugels weg te laten.
  • Vorm de Winx club met enkele vriendinnetjes en bestel elfen kostuums in verschillende kleuren.
  • Glitter en make-up maken een engelen of elfen look mooi af.
  • Je kunt ook een prinses worden als je de elfen of engelen vleugels vervangt met een kroon of diadeem op het hoofd.* Incl. btw Excl. Verzendkosten