De leukste carnaval accessoires voor kinderen bij Magicoo

Het woord ‘accessoire’ zegt feitelijk al alles: “een attribuut dat als aanvulling dient” voor een carnavals of Halloween kostuum. Tijdens carnaval en Halloween draait het ook om de accessoires, want zonder deze kleine aanvullingen ziet een look er niet compleet uit. Bij Magicoo kunt u terecht voor de leukste, grappigste en bijzonderste accessoires voor kinderen. Het perfecte kroontje voor bij de prinsessen jurk of het stoerste ooglapje voor een coole piraten look? Wij hebben ze allemaal en nog veel meer bij Magicoo. Ontdek snel onze geweldige mogelijkheden en kies een carnaval accessoire voor kinderen.

Pagina 1 van 6

Carnaval accessoires kinderen: Een koninklijk ontvangst


Hebt u al de perfecte prinsessen jurk in huis en zoekt u nog bijpassende accessoires om de look compleet te krijgen? Bij Magicoo bieden wij een breed assortiment van prinsessen accessoires aan. Een van de bestsellers zijn de kroontjes en diademen in verschillende vormen en kleuren die de beste aanvulling zijn van een prinsessenjurk voor kinderen. Dan hebben wij ook super leuke prinsessen sets, zoals een set met prinsessen schoenen met tiara, set met prinsessen schoenen, tiara en ketting of een set met ringen, haarspelden, diadeem en staf. Kortom, uw kind zal stralen met de juiste prinsessen accessoires van Magicoo!

Carnaval en Halloween accessoires: Let op de piraten


Een piraat zonder ooglapje, piraten hoed en zwaard? Het is dan nog maar de vraag of we met een echte piraat te maken hebben. Voor de echte piraten hebben wij de leukste piraten accessoires voor Halloween en carnaval. Wij bieden bijvoorbeeld aparte piraten zwaarden en piratenhaken aan en hebben ook complete piraten sets inclusief hoed, zwaard en ooglapje. Met een van de piraten sets kunt u al een piraten outfit creeren voor carnaval of Halloween. In dit geval is de accessoire juist het belangrijkste element van de carnavals outfit.

Andere leuke carnaval accessoires kinderen


Van vampier gebit tot Hawaii slingers, en van grappige brillen tot kleurrijke clowns schoenen; wij hebben ze allemaal bij Magicoo. Maak uw look nog feestelijker met een van onze boa’s in verschillende kleuren. Wij hebben ook grappige accessoires, zoals luiers voor de grote baby’s en pop-eyes brillen. Bekijk snel alle carnaval accessoires van Magicoo en kies een accessoire waarmee u alle ogen op u gericht krijgt!

Tips:

  • Accessoires blijven altijd mee gaan, dus eenmaal gekocht kunt u ze jaren gebruiken.
  • Combineer carnaval accessoires met verschillende outfits. Voor grappige looks kunt u ‘foute’ combinaties maken, zoals een boa met een cowboy pak of een diadeem met een heksenjurk.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten