Pruiken voor kinderen: Maak uw carnavals look compleet

Een carnavals kostuum zonder een pruik ziet er ietswat ‘kaal’ uit. Daarom is het belangrijk om een bijpassende pruik te zoeken voor bij uw aankomende verkleed gelegenheid. Magicoo kan u daarbij helpen!  Wij hebben een breed assortiment van de meest uitzonderlijk pruiken in verschillende kleuren, maten en vormen. Piraten pruiken, prinsessen pruiken, indianen pruiken of Pippi Langkous pruiken; wij hebben ze allemaal en nog veel meer! Bekijk snel onze leuke en goedkope carnavalspruiken voor kinderen en kies er een die bij uw outfit past!

Carnavalspruiken voor de echte sprookjes prinses


Word uw kind een mooi prinsesje, maar zijn de haren niet lang genoeg om een echte sprookjes prinses look te creeren? Bij Magicoo bieden wij prachtige varianten van prinsessen pruiken voor kinderen aan. Zo hebben wij een prachtige lange blonde pruik met krullen en een super leuke roze pruik die ook met elfen kostuums gedragen kan worden. Dan hebben wij prinsessen carnavalspruiken die een bekende sprookjes prinses voorstellen, zoals de Sneeuwwitje pruik met kort zwart haar. Kortom, laat uw prinsesje stralen met een van onze carnavalspruiken voor kinderen.

Carnaval pruiken kinderen: Indianen, heksen en piraten


Ons assortiment van pruiken is kleurrijker dan u denkt. Wij hebben namelijk super leuke pruiken voor heksen, indianen en piraten. Dankzij deze pruiken maakt u de carnavals of Halloween look van uw kind helemaal compleet! Aangezien indianen en heksen voornamelijk donker lang haar hebben, bieden wij ook pruiken voor kinderen met donker haar. Voor de piraten fans hebben wij een stoere Jack Sparrow pruik die net zo leuk is als de haren van de echte Jack Sparrow.

Feesten zonder pruik?


Tijdens fuif feesten dragen we ook graag pruiken om het gezellig te maken. Bij Magicoo bieden wij Afro pruiken in verschillende kleuren en maten aan. Zo valt uw kind zeker op tijdens een verkleedpartij of feestje! De bovengenoemde pruiken vormen maar een klein deel van het assortiment van Magicoo. Bekijk snel alle carnavalspruiken voor kinderen en kies een pruik die de perfecte aanvulling aan uw feest look geeft!

Tips van Magicoo

  • Gebruik een pruiknetje onder de pruik voor kinderen om de haren bij elkaar te houden.
  • Wij hebben ook super leuke Kerstman pruiken voor een gezellige kerst sfeer.
  • Pruiken zijn praktische koopjes die tijdens elk gelegenheid gebruikt kunnen worden, ook tijdens theater voorstellingen.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten