De leukste carnavalshoeden voor kinderen van Magicoo

Op naar carnaval zonder een bijpassende carnavalshoed voor kinderen? Maak dan een snelle stop hier bij Magicoo voor de leukste hoeden voor kinderen voor verkleedpartijtjes. Hoeden zijn vrijwel een van de belangrijkste onderdelen van een carnavalsoutfit. Zonder een bijpassende hoed ziet het carnavals kostuum er niet compleet uit. Daarom is het belangrijk om een gepaste carnavalshoed voor kinderen te kiezen. Bij Magicoo bieden wij een breed assortiment van carnavalshoeden aan om het carnavalskostuum van uw kind perfect te maken. Neem snel een kijkje in onze carnavalhoeden afdeling, waar u de leukste hoeden voor de meest aantrekkelijke prijzen kunt vinden.

De hoge hoed: hoeden in verschillende kleuren en maten


Terug naar de oude tijden toen de mannen een hoge hoed op zetten voor de status. Nu zijn hoge hoeden de perfecte accessoires voor een leuke carnavals outfit. Bij Magicoo bieden wij verscheidene hoge hoeden voor kinderen aan voornamelijk in de kleuren zwart, wit en zilver. De hoge hoed gecombineerd met een glitter pak vormt al een chique Broadway look.

De stoerste cowboyhoeden voor kinderen


Voor kinderen die graag een cowboy willen worden tijdens een verkleedpartij hebben we bij Magicoo cowboyhoeden in verschillende kleuren en maten. De leukste kleuren die wij hebben voor cowboyhoeden zijn goud, blauw, zilver en ook standaard bruin. Met een van onze cowboy hoeden en een leuk vestje alleen al creëert u al snel een super leuke carnavals outfit!

Wat wilt uw kind worden? Carnavalshoeden voor elk beroep

 

Brandweerman, politie, piloot, chef kok? Wat wilt uw kind worden als hij of zij groot wordt? Als jullie er nog niet uit zijn, kunnen wij bij Magicoo een voorproefje geven van hoe het voelt om een bepaald beroep te hebben dankzij onze geweldige beroepen hoeden. Bij Magicoo bieden wij politie hoeden, brandweerman hoeden en piloten hoeden aan. Tevens hebben wij een leuke chef kok muts en marine pet. Kortom, ga al snel aan de slag met mogelijk hun geliefde beroep.

 

Carnavalshoeden: Keuze genoeg bij Magicoo


Natuurlijk hebben we nog meer opties, zoals heksen hoeden en gangster hoeden die u op onze hoeden afdeling kunt bezichtigen. Bij Magicoo trachten wij om een dekseltje voor elk potje te vinden. Kijk nu snel naar al onze carnavalshoeden en kies een hoed die bij uw carnavals outfit past!

* Incl. btw Excl. Verzendkosten