Wat is het droom beroep van uw kind?

De orde houden, mensen helpen tijdens gevaarlijke situaties, het land en zee verdedigen tegen vijanden; welke kind droomt er nou niet van om een heldhaftig beroep te hebben? Bij Magicoo geven wij de mogelijkheid om al op vroegere leeftijd de meest geliefde beroepen uit te oefenen dankzij ons breed assortiment van beroepen kostuums. Van politiepak tot matrozenpak en brandweerpak en nog veel meer beroepen; alle kostuums vindt u hier bij de leukste carnavalswinkel van Nederland! De beroepen kostuums kinderen vertegenwoordigen op een duidelijke wijze het aangegeven beroep met behulp van de kenmerkende uniform eigenschappen. Het gebruikte materiaal, zoals textuur van stoffen en prints, reflecteren tevens het aangegeven beroep. Ten slotte is er ook rekening gehouden met het comfortabel zijn en de goede kwaliteit van het soldatenpak, brandweerpak of matrozenpak, want uiteindelijk willen ouders dat hun kinderen het en leuk en aangenaam hebben.

Beroepen kostuums voor kinderen in alle soorten en maten


Wist u dat we bij Magicoo meer dan een beroepen kostuums kinderen hebben die een beroep vertegenwoordigen? Uw kind krijgt niet alleen de mogelijkheid om zijn of haar favoriete beroep te kiezen, maar ook het perfecte kostuum voor hetzelfde beroep. Een matrozenpak, soldatenpak of brandweerpak voor kinderen vindt u in verschillende varianten. Zo hebben we een brandweerpak met gele helm of rode helm. Een soldatenpak kinderen is bijvoorbeeld te verkrijgen in de kleur grijs of legergroen, met of zonder riem, met baret of muts. Hetzelfde geldt voor het matrozenpak dat verkrijgbaar is voor meisjes en jongens. Voor de aller jongsten hebben we tevens een super leuk autocoureur of formule 1 pak.

Zijn er ook aparte beroepen accessoires?


Bij Magicoo bieden wij een breed assortiment van beroepen accessoires aan. Dit geeft u de mogelijkheid om een beroepen outfit samen te stellen met kleding die al in de kast hangt. Wij hebben bijvoorbeeld een leuke marine pet, piloten pet of politiepet die met een zwarte broek en wit shirt gecombineerd kunnen worden. Voor een low-budget chef kok outfit raden wij aan om de koksmuts met een wit pak te combineren. De accessoires vormen natuurlijk ook een goede aanvulling voor de aangeschafte carnavalskleding. Zo staan een speelgoed pistool en geweer heel leuk met een politiepak of soldatenpak. Kortom, wij zorgen voor de beste basis met de voordeligste prijzen en met een beetje fantasie hebt u al een super leuk beroepen pak.

Handige tips van Magicoo

  • De beroepen kostuums kinderen volgen de principes van het beroep en kunnen in verschillende omstandigheden gedragen worden zonder beschadigingen op te lopen.
  • Accentueer het beroep met schmink; gebruik zwarte strepen op het gezicht bij soldatenpakken of brandweerpakken. 
  • Neem een maat groter voor buitenlucht evenementen zodat onder het pak extra warme kleding gedragen kan worden. 
  • Oefen enkele beroepsgeheimen of –eigenaardigheden om indruk te maken tijdens carnaval en themafeesten.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten