Prinsessenjurk voor de jonge prinses

Prinsessen, koningen en koninginnen zijn sinds de kroning van Willem Alexander een hot item in ons land. De prachtige beelden van een van de grootste evenementen in Nederland staan als een sprookje in het geheugen gegrift van vooral veel kinderen, die ervan dromen om zelf een prinses of een koningin te worden. Een prinsessenjurk voor kinderen hoort daar zeker bij.

 

De meest populaire kleur voor de prinsessenjurk kind: Roze of blauw?


Qua kleur vormt de roze prinsessenjurk de meerderheid, aangezien deze kleur favoriet is onder de meeste meisjes. Roze prinsessenjurken kinderen hebben in het algemeen een zachte en schattige uitstraling vergeleken met de andere kleuren. Behalve roze prinsessenjurken hebben we tevens verscheidene prinsessen jurken in de kleuren blauw, paars, rood en geel of een combinatie van verschillende kleuren. Blauwe prinsessenjurken voor kinderen zijn ook heel populair en laten een aristocratische indruk achter. Als voorbeeld kunnen we aangeven dat Koningin Maxima en de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane allemaal tijdens de kroning van Willem Alexander een prachtige blauwe koningin en prinsessen jurk droegen. Voor de kinderen die niet de standaard of populaire kleuren prefereren, raden wij aan om voor een rode prinsessenjurk of gele prinsessenjurk te gaan.

 

Een lange of korte prinsessenjurk?


Zoals al aangegeven bieden wij prinsessenjurken voor kinderen in verschillende vormen en lengtes aan. In het algemeen hebben we rekening gehouden met de grote vraag naar een prinsessenjurk in volle lengtes. Een lange prinsessenjurk kinderen geeft uiteraard een totale prinsessen beeld, terwijl een korte prinsessen jurk er speelser en lichter uit zien. Vooral kinderen van jonge leeftijd worden aangeraden een korte prinsessenjurk te dragen tijdens verkleedpartijtjes zodat ze vrij kunnen bewegen en spelen. De wat oudere kinderen hebben meer voorkeur voor lange prinsessen kostuums om een echt koninklijk gevoel te ervaren.
 

 

Prinsessenjurk kinderen zonder accessoires?


Om de prinsessenlook voor carnaval en themafeesten helemaal compleet te maken, leveren we ook prinsessen accessoires, zoals prinsessen kroontjes, diademen, prinsessen schoenen, pruiken, haarspelden, inbegrepen in een leuke prinsessen set, en stafjes. Veel van de prinsessenjurken voor kinderen die wij aanbieden in onze webwinkel zijn al voorzien van een diadeem of kroon. Voor extra’s kunt u altijd terug vallen op de leukste items van onze accessoires afdeling.

Is uw kind al helemaal gereed om het ultieme prinsessen gevoel te beleven? Bekijk dan snel de mooie prinsessen jurken voor kinderen van Magicoo en kies een prinsessenjurk die aan de wensen van uw kind voldoet!

 

Tips voor het uitkiezen van de prinsessenjurk:

  • Kies een korte jurk als er gespeeld en gerend wordt, vooral voor jonge kinderen.
  • Kies een lange prinsessenjurk als het statig moet overkomen en de prinses al wat ouder is.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten