Vogel kleding van Magicoo: vliegens vlug het perfecte vogelpak vinden

Het grootste assortiment aan vogel kleding vindt u hier bij Magicoo bestaande uit exotische vogels, zoals papegaaien kostuums, vogels die we vaak in het wild zien, zoals ooievaar kostuums en uiteraard de oude vertrouwde vogels die we vaak bij slootjes en dicht bij huis mee maken.  De door ons aangeboden vogel kleding kinderen voldoet aan de volgende criteria: ze zijn uniek en zijn nergens anders te vinden, ze worden in de EU geproduceerd onder eerlijke omstandigheden, ze beschikken over uitstekende kwaliteit gemaakt van hoogwaardig materiaal en ten slotte hangt er een aantrekkelijke prijskaartje aan. Kortom, wij hebben rekening gehouden met alle aspecten van wat ouders en kinderen op prijs stellen.

De meest gewilde exotische en wilde vogel kleding van Magicoo


Een gepast wild vogelpak kiezen gaat sneller dan u denkt dankzij de vele aangeboden varianten aan vogel kleding. Een paar klikken verder krijgt u uw lievelings vogelpak binnen 2-3 werkdagen thuis geleverd. Vogel kleding in het algemeen is erg geliefd onder kinderen. Uiteraard vormen het kleurrijke papegaaienpak en het leuke pinguin pak een van de bestsellers van ons vogel kleding assortiment dankzij de bekende tekenfilm figuren uit Rio en Madagascar. Het mooie uil kostuum en het prachtige ooievaarspak vallen ook onder de toppers. Dan hebben we ook een prachtig ekster kostuum, specht pak en zwaluw pak.

Vogel kleding kinderen: lief en vertrouwd!


Kinderen hebben natuurlijk tevens een grote voorkeur voor de oude vertrouwde vogels en kiezen vaak vogel kleding die een lieve of bekende vogel voorstelt. Het lieve en schattige kip kostuum, kuiken kostuum en eend kostuum zijn erg populair onder de kinderen. Voor een meer elegante look kunt u voor het prachtige witte zwanen pak voor meisjes gaan. De kalkoenen - en duivenkostuums zijn tevens uniek en maken een leuke indruk tijdens verkleedpartijtjes. Maar een ware opvaller is uiteraard het hanen kostuum in de kleuren groen, rood, blauw en geel.

Inbegrepen onderdelen en kwaliteit van de vogel kleding


De vogel kleding kinderen bevatten in het algemeen een jumpsuit met mouwen die vaak de vleugels voorstellen en een muts met snavel. De vogel kostuums voor kinderen zijn gemaakt van dik en kwalitatief goed materiaal zodat ze comfortabel en lekker warm zitten. Onze vogel kleding voor kinderen kan prima buiten gedragen worden en ze mogen ook vies worden. De meeste vogel pakken kunnen in de wasmachine gewassen worden op maximaal 40 graden.

Onze vogel kleding tips:

- Vorm een vogel familie met vriendjes of familie leden en bestel verschillende vogel kostuums bij ons.
- Neem een maat groter als het vogelpak over kleding gedragen wordt!
- Gebruik schmink om het vogelpak kinderen af maken.

* Incl. btw Excl. Verzendkosten