Maskers voor kinderen: Laat mensen raden wie je bent

Carnaval en maskers zijn twee onafscheidelijke zaken. De eerste attributen die gedragen werden als carnavals kostuums waren de maskers die tot taak hadden om de boze geesten te verjagen. Nu hebben maskers een andere rol tijdens carnaval en themafeesten. Ze worden gebruikt als vermomming of als entertainment voor jezelf of de anderen. Bij Magicoo bieden wij een breed assortiment van bizarre, leuke en originele maskers aan die kinderen kunnen dragen om een carnavals kostuum aan te vullen of een look te vormen gebaseerd op het masker.

Carnaval maskers: Word je geliefde dier


Bij Magicoo bieden wij super leuke dieren maskers aan die gebruikt kunnen worden met een dierenpak of gewoon apart. Wij hebben bijvoorbeeld een panda masker, beer masker, kuiken masker en andere leuke carnaval maskers kinderen. Hebt u een laag budget, bestel dan een van de dieren maskers voor kinderen en combineer deze met een kunst bontjas of bont lappen die u aan de handen en benen kunt wrappen.

De leukste superhelden maskers voor kinderen


Aangezien superhelden erg trendy zijn bij de kinderen, hebben wij ook verscheidene carnaval maskers die een stripheld voorstellen. Een van de favorieten is het Spiderman masker voor kinderen dat met of zonder Spiderman pak gedragen kan worden. Met het coole Batman masker zullen uw kinderen ook een leuke indruk maken tijdens verkleedpartijen. Combineer het Batman carnaval masker met zwarte kleding en u heeft al een low-budget carnavals outfit. Het Zorro masker, Hulk masker en Power Ranger carnaval masker voor kinderen vormen ook een belangrijk onderdeel van deze categorie. 

De ultieme Halloween maskers: Hoe enger des te beter


Eng, griezelig en gruwelijk; daar gaat het om tijdens Halloween. Een eng masker kan een belangrijke rol hierbij spelen. Het leukste Halloween masker is uiteraard het Scream masker wat bekend is geworden door de griezelfilm Scream. Bestel er nog een zwarte cape bij om de Scream look compleet te maken.

De leukste tips van Magicoo

  • Creeer een carnavals look gebaseerd op een masker. Ga creatief te werk bij het samenstellen van de gepaste kleding bij een carnaval masker voor kinderen.
  • Schmink kan een masker goed aanvullen. Gebruik zwarte schmink rond de ogen bij een Batman of Zorro masker kinderen.
  • Een masker is de meest optimale aankoop voor carnaval of Halloween. Het kent geen leeftijd en meestal geen maten. Dus eenmaal gekocht, altijd te gebruiken!
* Incl. btw Excl. Verzendkosten