Pagina 1 van 2

Heksenkleding bij Magicoo: de start van een avontuurlijk heksenjacht

Heksen en Halloween zijn bij wijze van spreken synoniemen van elkaar. Tijdens Halloween was het de traditie om op jacht te gaan naar heksen en de kwade geesten te verjagen. Bij Magicoo worden deze tradities op een zekere wijze voortgezet, maar dan in de vorm van het jagen naar de perfecte heksenjurk. Bij Magicoo vindt u het grootste assortiment aan heksenkleding in Nederland! Wij bieden heksenkleding voor kinderen aan in verschillende vormen, kleuren en maten. De meeste heksenjurken zijn handgemaakt in de EU en worden onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd. Ondanks deze aangename standaards en hoge kwaliteit van de heksenkleding krijgt u een verrassend goedkoop prijskaartje aangeboden, iets wat ouders zeer op prijs stellen.

De klassieke heksenjurk voor een gezellig heksenfeestje


Het woord ‘klassiek’ zegt al alles. Dit is de heksenkleding die altijd zeer gewild is onder de kinderen. Een klassieke heksenjurk kinderen bestaat meestal uit een lange zwarte jurk gecombineerd met de kleuren rood, oranje of paars en een lange heksenhoed. Een korset achtige voorkant en lange mouwen maken deze fantastische heksen kleding af. De klassieke heksenjurken zitten heel comfortabel en kunnen de hele dag door gedragen worden tijdens Halloween en een heksenfeestje.

Trendy heksenkleding kinderen: word de volgende fashionista   


Bij Magicoo bieden we tevens heksenkleding kinderen aan die voldoet aan de laatste fashion trends. Veel kinderen zijn zich al bewust van de mode ontwikkelingen en streven er naar om kleren en verkleedkleren aan te hebben die de laatste trends volgen. Zo vindt u een collectie van heksen kostuums die voornamelijk kort in lengte zijn, over verschillende kleuren beschikken en trendy details bevatten. Enkele voorbeelden zijn de heksenjurk “Colours” met de leukste kleuren combinatie, de roze heksenjurk en de korte heksen jurk met laagjes tule in de kleuren paars en zwart. 

Heksenkleding met een leuke wending


Een van de grootste voordelen van Magicoo is dat wij altijd iets unieks aanbieden, wat bijna nergens anders op internet te vinden is. Een van de uitzonderlijk Halloween kostuums is het Spiderella heksenjurk die een spinnenheks voorstelt. De elegante kraag en uiteenlopende mouwen maken de Spiderella heksenjurk wel heel speciaal. Andere aparte heksen kostuums zijn de leuke pompoenen heksenjurken voor kinderen.

Onze Tips:

- Wij bieden ook leuke heksen accessoires aan, zoals heksen pruiken en heksen hoeden om uw look helemaal compleet te maken.
- Gebruik schmink om een leuke heksen look neer te zetten. Voor ideeën ‘heks schminken’ kunt u op internet zoeken met de bovengenoemde zoekwoorden.
- Organiseer een heksenfeestje en vraag iedereen om als een heks te komen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »