Heksenkostuums bij Magicoo: de start van een avontuurlijk heksenjacht

Hieronder vindt u ons assortiment aan heksenjurken. Alle heksenkostuums worden geleverd met heksenjurk en heksenhoed maar zonder accessoires (zoals bezem). Onze heksenkleding krijgt u tegen een verrassend goedkoop prijskaartje aangeboden. De meeste heksenjurken zijn lang, voor kleinere meisjes is het wellicht verstandig een korte jurk te nemen tegen het struikelen. Combineer de heksenjurk met een panty uit ons assortiment, laarzen of hoge schoenen en bijvoorbeeld haarkrijt.

Pagina 1 van 2

De klassieke heksenjurk voor een gezellig heksenfeestje


Het woord ‘klassiek’ zegt al alles. Dit is de heksenkleding die altijd zeer gewild is onder de kinderen. Een klassieke heksenjurk kinderen bestaat meestal uit een lange zwarte jurk gecombineerd met de kleuren rood, oranje of paars en een lange heksenhoed. Een korset achtige voorkant en lange mouwen maken deze fantastische heksen kleding af. De klassieke heksenjurken zitten heel comfortabel en kunnen de hele dag door gedragen worden tijdens Halloween en een heksenfeestje.

Trendy heksenkleding kinderen: word de volgende fashionista   


Bij Magicoo bieden we tevens heksenkleding kinderen aan die voldoet aan de laatste fashion trends. Veel kinderen zijn zich al bewust van de mode ontwikkelingen en streven er naar om kleren en verkleedkleren aan te hebben die de laatste trends volgen. Zo vindt u een collectie van heksen kostuums die voornamelijk kort in lengte zijn, over verschillende kleuren beschikken en trendy details bevatten. Enkele voorbeelden zijn de heksenjurk “Colours” met de leukste kleuren combinatie, de roze heksenjurk en de korte heksen jurk met laagjes tule in de kleuren paars en zwart. 

Op jacht naar heksen


Heksen en Halloween zijn bij wijze van spreken synoniemen van elkaar. Tijdens Halloween was het de traditie om op jacht te gaan naar heksen en de kwade geesten te verjagen. Bij Magicoo worden deze tradities op een zekere wijze voortgezet, maar dan in de vorm van het jagen naar de perfecte heksenjurk.

Onze Tips:

- Wij bieden ook leuke heksen accessoires aan, zoals haarkrijt, een snoeptas voor halloween en een maillot om uw look helemaal compleet te maken.
- Gebruik schmink om een leuke heksen look neer te zetten.
- Organiseer een heksenfeestje en vraag iedereen om als een heks te komen. We hebben ook halloweenparty artikelen met heksenmotieven

* Incl. btw Excl. Verzendkosten