Het perfecte indianenpak voor kinderen: Leuk, comfortabel en goedkoop

Doe ook mee aan de intrigerende en mystieke indianen rituelen en word een echte indiaan tijdens carnaval en themafeesten. Bij Magicoo bieden wij alleen indianen pakken voor kinderen aan die aan de volgende criteria voldoen: authenticiteit, hoogwaardige kwaliteit, comfortabiliteit en natuurlijk veel pret! Een indianenpak van Magicoo is daarom erg gewaardeerd door de ouders die bovendien een zeer aantrekkelijke prijs hoeven te betalen voor de bovengenoemde kwaliteiten van indianenpakken.

De mooiste indianenpakken voor meisjes


Meisjes raken vaak geïnspireerd door de avontuurlijke en moedige verhalen over Pocahontas en willen zelf een mooie indiaanse worden. Een prachtige indianen jurk kinderen komt dan goed van pas. Het ideale indianen jurk van Magicoo bestaat voornamelijk uit een korte jurk tot knie lengte met mooie indianen motieven erop, zoals tekeningen van de bekende indianen veren en sliertjes aan de rok en mouwen. Een indianen tooi is meestal ook inbegrepen bij een indianen jurk of indianenpak kind bij Magicoo. Voor een complete indianen look kunt u nog een indianen pruik bij onze accessoires afdeling bestellen. Wij hebben enkele variaties van indianen pruiken die of in een vlecht zijn of gewoonweg lange zwarte haar voorstellen.

Bestaat er ook een stoere indianen kostuum voor jongens?


Uiteraard heeft Magicoo tevens leuke indianen kostuums voor jongens. In het geval van jongens hebben we ook rekening gehouden dat het indianen kostuum goed en comfortabel zit, aangezien een indiaan worden ook veel indianen activiteiten vereist. Een echt indianenpak bestaat uit een broek en shirt die eveneens indianen motieven hebben. Bij de meeste indianen pakken voor jongens geldt ook dat bij het volledige pakket een indianen tooi en riem inbegrepen zijn. Ga een stapje verder en gebruik extra accessoires, zoals een indianen pijl, boog en tomahawk (strijdbijl), om de indianen look compleet te maken.

Het indianenpak voor kinderen: Zo goed als echt


De echte indianen pakken zijn gemaakt van de huid van dieren en hebben een bruine kleur. De indianen kostuums zijn zo authentiek mogelijk gemaakt om ze op een echt indianenpak te doen lijken. Zo is er voornamelijk fluweelachtige stof gebruikt om een suède effect te verkrijgen. Behalve het behalen van een echt indianen effect is er ook nagedacht om het indianen kostuum voor kinderen zacht en comfortabel te maken. De stoffen die gebruikt zijn, voldoen aan deze eisen en zijn bovendien gemakkelijk om te wassen.

De tips van Magicoo voor een indiaan

- Vorm een indianen duo met een meisje of een jongen door een indianen jurk en indianenpak voor kinderen te bestellen.
- Gebruik schmink op het gezicht met strepen in verschillende kleuren als een echte indiaan.
- Meisjes kunnen net zo goed een indianenpak nemen in plaats van een indianen jurk kind.
- Onze leuke accessoires maken de stoere indianen look af.

* Incl. btw Excl. Verzendkosten