Word een piraat met de leukste piraten kleding voor kinderen

Het thema piraten is al enkele jaren een grote rage tijdens carnaval en themafeesten. Vooral kinderen vinden het fantastisch om als een stoere piraat op een verkleedpartij te verschijnen. De piraten trend is eigenlijk te danken aan de bekende film “The Pirates of the Caribbean” waarin kapitein Jack Sparrow met zijn excentrieke uiterlijk een grote indruk heeft gemaakt op kinderen. Wilt uw kind ook een piraat worden? Dan bieden wij bij Magicoo een groot assortiment van piraten kleding en accessoires aan. Bekijk snel onze piraten afdeling en word de leukste en meest avontuurlijke piraat van het land!

Piratenpak voor de meisjes: Stoer met een vrouwelijke kant


De meisjes zijn nu avontuurlijker en stoerder dan ooit. Om de stoere kant te accentueren, raden wij aan om een van de leukste piraten kleding voor meisjes te bestellen. Wij hebben enkele varianten van piraten kleding meisjes met verschillende kleuren en vormen. De meeste piratenkledij voor meisjes bestaat uit een rok of jurk. Dan komt er meestal ook een top en een piraten hoed bij. De piratenkleding meisjes zijn uiteraard van hoge kwaliteit en zitten tevens heel comfortabel. Dus een rok of geen rok, de meisjes kunnen dankzij deze super leuke piraten kleding hun stoere kant zeker aan de aanwezigen laten zien!

Piratenpak voor de jongens: goedkope piraten kleding


Voor de jongens hebben wij ook een brede keuze. Voor een zeer goedkope prijs krijgt u al een complete piraten outfit inclusief broek, top en hoofdband. Een van de meest populaire items is het Jack Sparrow piratenpak kinderen met piraten hoed, top en broek. Kenmerkend is ook dat de meeste piraten kleding gestreepte details en een afbeelding van een schedel hoofd hebben. Zo laat uw kind zien wie de echte piraat is!

Een piraat zonder piraten accessoires?


Van top tot teen een piraat worden? Daarvoor heeft uw kind ook de juiste piraten accessoires nodig. Bij Magicoo hebben wij de leukste piraten accessoires, zoals piratenhoeden, zwaarden, hoofdbanden, piraten pruiken en zelfs piraten sets inclusief hoed, zwaard en ooglapje. Kortom, ga creatief te werk en vorm een unieke piraten look met behulp van Magicoo!

Tips voor de echte piraat

  • Accentueer de piraten look met schmink. Teken littekens of een snor, baard of stoppelbaard op het gezicht.
  • Teken een schatkaart en neem het mee naar carnaval en themafeesten.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten