Dierenpakken van Magicoo: waarom zijn ze zo bijzonder?

Magicoo heeft het meest uitgebreide assortiment aan dierenpakken voor kinderen in Nederland. Het bestaat niet alleen uit wilde dierenpakken en huisdieren pakken, maar ook uit vogelpakken en insecten kostuums.

Bovendien zijn onze dierenpakken uniek, u kunt deze dierenkostuums nergens anders kopen. Daarnaast worden de dierenpakken in de EU vervaardigd in tegenstelling tot het aanbod van andere leveranciers. Wij vinden het belangrijk dat de kostuums onder eerlijke arbeidsbedingingen geproduceerd worden en dat het materiaal zuiver is en gezond voor de kinderhuid. Met trots kunnen we melden dat er nog nooit een dierenpak kinderen geretourneerd is, 100% was tevreden!

Pagina 1 van 2

Wilde dierenpakken kind: stoer en exotisch!


We hebben diverse wilde dieren pakken kinderen: een compleet tijgerpak met muts en staart, een super leuke zebra kostuum dat veel op Marty van Madagaskar lijkt, enkele variaties van wolven kostuums veelal in de kleur grijs, fantastische en schattige olifanten pakken, een ijsbeer kostuum, panter pak, krokodillen kostuum, het exotische kangoeroe pak en natuurlijk een gek apenpak en een girafkostuum.

Huisdieren: deze dieren kostuums kinderen zijn lief en vertrouwd!


Het meest gevraagd zijn de muizenpakken, maar ook het bruine hondenpak is erg geliefd onder de dieren kostuums. De katten kostuums kinderen van Magicoo zijn in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar, zeker in de kleuren zwart, grijs en ook in andere kleuren bestaande uit een jumpsuit met staart en muts. Tevens bieden we alternatieve katten kostuums aan in de vorm van kattenjurken en rokjes voor de meisjes.  Daarnaast hebben we een aantal complete konijnenpakken inclusief jumpsuit en muts met konijnen oortjes. Nog een worteltje erbij en u hebt bijna een echt konijntje voor u staan. Heel leuk en uniek zijn onze ezel kostuums, paardenpak en egel kostuum.

Unieke dierenpakken: Vogel en insecten kostuums


Vogels zijn niet de beste vriendjes van insecten. We hebben ze allebei! Een van de leukste en kleurrijke vogel kostuums is het complete papegaaien kostuum, dit is heel populair vanwege de film Rio. Verder zijn het prachtige zwanen kostuum, ooievaarspak en spechten kostuum ook heel geliefd onder de kinderen.  De vogel kostuums kinderen bevatten in het algemeen een jumpsuit met mouwen die vaak de vleugels voorstellen en een muts met snavel. En als u denkt dat insecten pakken niet zo leuk zullen zijn dan heeft u het goed mis, aangezien het leuke mierenpak, vlinder kostuum, lieveheersbeestje kostuum en bijen kostuum voor kinderen bij de bestsellers onder de dieren kostuums kinderen behoren! De vlinder kostuums zijn te vinden in de kleuren geel, paars, roze en blauw die met vlinder vleugels en rokje geleverd worden.

De meeste dierenpakken zijn complete kostuums, dus inclusief muts. De dieren kostuums voor kinderen zijn meestal van dik materiaal gemaakt zodat ze lekker warm zitten en ook tijdens koude dagen gedragen kunnen worden. Buiten dragen kan prima en ze kunnen ook vies worden. De meeste dierenpakken kunnen in de wasmachine gewassen worden op maximaal 40 graden.

Onze dierenpakken tips:

- Neem een maat groter als het dierenpak over de kleding gedragen wordt!
- U kunt het dieren kostuum kinderen af maken met gezichtsschmink.
- Als vriendjes of vriendinnetjes (andere) dierenpakken kopen kun je leuke spellen spelen.

* Incl. btw Excl. Verzendkosten