Halloween begint hier bij Magicoo

Is uw kind klaar voor de leukste ‘trick or treat’ ooit, maar hebt u nog geen gepast Halloween kostuum? Maakt u zich geen zorgen, want bij Magicoo hebben wij een groot assortiment aan Halloween kostuums voor kinderen, gewijd aan de meest angstaanjagende en mystieke feestdag die wij kennen. Van heksen tot duivels en van skeletten tot vampiers; u vindt ze allemaal in de leukste webwinkel van Nederland! Er bestaan zelfs enkele varianten van een thema, zodat u en uw kind een Halloween kostuum naar eigen wens kunnen vinden qua apartheid en kwaliteit en natuurlijk qua prijskaartje. Begin met uw eigen heksen jacht en kies de perfecte Halloween kleding kinderen alleen bij Magicoo!

Wat is het recept van de perfecte heksenjurk?


Kinderen vinden Halloween fantastisch omdat ze de kans krijgen om mensen te laten schrikken. Toch vinden meisjes het niet altijd even leuk om er griezelig uit te zien. Daarom maken we de heksenjurk trendy en leuk, maar wijken niet veel af van het thema Halloween. Wij hebben heksenjurken voor kinderen in alle vormen en kleuren, zoals een lange zwart-paarse heksenjurk met hoed, een kortere zwart-oranje heksenjurk met pompoenen en zelfs enkele trendy varianten met de kleuren roze en paars en gepofte rokjes. Bij alle heksenjurken van Magicoo geldt dat de heksen hoed inbegrepen is bij de complete Halloween outfit.

Halloween kostuums kinderen: Is een vampier kostuum voordelig?


Vampiers zijn ook erg populair tijdens Halloween en een vampier pak is een van de meest gevraagde Halloween kostuums voor kinderen. Wij geven u de gelegenheid om een vampier kostuum te kiezen uit verschillende mogelijkheden. Bij Magicoo beschikken wij over complete vampier kostuums en enkele delen van een vampier outfit, zoals een vampier cape. In dit geval kunt u de vampier cape combineren met een shirt en broek die al in de kast hangen. Voor de meisjes hebben we ook hele leuke en zelfs elegante vampier jurken. De prijzen verschillen onderling, afhangend van het materiaal en details die gebruikt zijn bij het Halloween kostuum. Hoe dan ook bieden wij de meest voordelige prijzen op internet!

Andere Halloween kleding kinderen: skeletten, spoken en monsters


Er bestaan enge Halloween kostuums en hele griezelige Halloween kostuums voor kinderen. Enkele griezelige varianten zijn de spook en monster kostuums. Een leuke en onverwachte wending ziet u bij het skelet pak dat een ‘glow in the dark’ effect heeft. Dit leuke skelet pak voor Halloween is verkrijgbaar voor meisjes en jongens. De pompoenen kostuums zijn vergeleken met de andere Halloween kostuums leuk en grappig.

De leukste Halloween accessoires


Halloween is de beste tijd om creatief te werk te gaan en daarbij kunnen accessoires goed van pas komen. Wij hebben de leukste Halloween accessoires, zoals vampier tanden, heksen pruiken, aparte heksen hoeden, en monster maskers.

Halloween tips

  • Tijdens Halloween met Halloween kostuums voor kinderen geldt: hoe meer schmink hoe beter! Kleur de mondhoeken rood in geval van vampiers en Dracula’s.
  • Bij een heksenjurk kinderen staan zwarte nagellak en vlechten in de haar heel leuk.
  • Vorm een vampier duo met vrienden en vriendinnen.
  • Maak je eigen “trick or treat” doos met vleermuizen, pompoenen tekeningen en stickers.