Sprookjes kostuums kinderen: De mooiste sprookjes beginnen bij Magicoo

“Er was eens een online carnavalswinkel genaamd Magicoo die de leukste sprookjes kostuums ter wereld in aanbieding had”. Zo begint het sprookje van Magicoo dat tot realiteit wordt gebracht dankzij de vele magische sprookjes kostuums in onze webwinkel. Van een Sneeuwwitje jurk tot een Roodkapje kostuum kinderen en van zeemeerminnen tot elfen kostuums; bij Magicoo hebben we geen tekort aan sprookjes kostuums die een bekende sprookjes figuur voorstellen. Behalve dat de sprookjes kostuums voor kinderen magisch en mooi zijn, voldoen ze ook qua kwaliteit en prijskaartje aan de eisen en wensen van een kieskeurige ouder. Voor een relatief lage prijs toveren wij uw kind op een hoogwaardige wijze om in een van de meest uitgesproken prinsessen, elfen en andere soortgelijke personages.

Welke prinses wil ik worden?


Bij Magicoo geven wij uw kind de mogelijkheid om te kiezen welke bekende prinses zij wil worden. Is het Sneeuwwitje, Aurora van Doornroosje, Belle van Belle en de Beest of Ariel van de Kleine Zeemeermin? Wij hebben ze allemaal en dan geen enkele variant, maar meerdere varianten van kostuums voor dezelfde sprookjes prinses. Een prachtig voorbeeld is de Sneeuwwitje jurk kind die verkrijgbaar is in verschillende materialen en met aparte details. Voor prinses Aurora hebben we een Doornroosje jurk in verschillende kleuren en vormen. En in het geval van Belle hebben we Prinses Belle kostuums in volle lengte en op knielengte. Of het nu een Doornroosje jurk of Sneeuwwitje jurk wordt, wij garanderen dat uw kind zal stralen tijdens carnaval en themafeesten!

Sprookjes kostuums kinderen: dieren, elfen en andere sprookjes figuren


Behalve prinsessenjurken zoals de Sneeuwwitje jurk en de Doornroosje jurk hebben we kostuums die andere bekende sprookjes figuren voorstellen. Een van de bestsellers is het Roodkapje kostuum voor kinderen en Robin Hood kostuum. Dan hebben we ook dierenpakken zoals een grijs wolvenpak en vossen kostuums uit de welbekende sprookjes. Elfen- en feeën jurken in verschillende kleuren en vormen maken ook een belangrijk deel uit ons sprookjes assortiment. Kortom, de echte sprookjes beginnen hier bij Magicoo!

De leukste sprookjes duo’s en teams


Kinderen kunnen de verschillende personages van een sprookje worden. Wij hebben bijvoorbeeld een Roodkapje kostuum en een boze wolvenpak. Broertjes en zusjes of vriendjes en vriendinnetjes kunnen in deze een duo vormen en twee hoofdfiguren van een sprookje vertegenwoordigen. Dit geldt ook voor de elfen kostuums kinderen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarmee de bekende Winx club gevormd kan worden en het Winnie de Poeh en Knorretje kostuum, het liefste duo uit de sprookjesverhalen.

Onze tips:

- Bestel een mooie pruik bij de prinsessenjurken voor kinderen om onherkenbaar naar carnaval of themafeesten te gaan.
- In geval van dierenpakken raden wij aan om een maat groter te nemen als het dierenpak over de kleding gedragen wordt.
- Schmink maakt een sprookjes figuur levendiger. Bij prinsessen en elfen raden wij aan om glitter te gebruiken.

* Incl. btw Excl. Verzendkosten