De verzendkosten bedragen 4,90 euro. Boven de 40 euro is verzending gratis.

We verzenden normaal gesproken op de eerstvolgende werkdag. vanaf dan duurt het 2-3 werkdagen tot het pakket normaal gesproken bij u is.

Wilt u goederen retourneren?


U kunt de bestelling sturen aan:
Magicoo

Amsterdamer str. 232

50735 Köln

Duitsland


Frankeert u het pakket voldoende. Zodra de bestelling ontvangen is storten wij het geld terug.

U heeft 14 dagen bedenktijd na ontvangst van de goederen. Na de herroeping heeft u 14 dagen om de goeden te retourneren aan bovenstaand adres.

Daarnaast verzoeken wij u ons een e-mail bericht te sturen in het onderdeel Klantenservice met uw ordernummer en een bericht welk product geretourneerd wordt.

De kosten van de retourzending komen voor uw rekening. Bij herroeping vergoeden wij u het gehele aankoopbedrag inclusief de reeds aan ons betaalde verzend- en betaalkosten.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.