De leukste en goedkoopste jongens kostuums alleen bij Magicoo


Welkom bij de afdeling carnavalskleding jongens van Magicoo waar de stemming varieert van gezellig tot spannend en soms zelfs een beetje griezelig. Wij hebben fantastische carnavalskleding jongens met diverse thema’s, zoals superhelden, dieren, piraten, cowboys en nog veel meer! Ontdek al onze mogelijkheden en kies een jongens kostuum dat aan de eisen van ouder en kind voldoet. Bij alle carnavalskleding jongens geldt: plezier, spanning en sensatie, comfort en natuurlijk aantrekkelijke prijzen!
 

Pagina 1 van 5

 

Jongens kostuum: Jouw favoriete superheld


Jongens zijn gek op superhelden zoals Spiderman, Batman en Superman. Het is dan ook een waanzinnige ervaring voor jongens om als hun favoriete superheld verkleed naar carnaval te gaan. Bij Magicoo bieden wij een breed assortiment van carnavalspakken rond dit thema aan. Een van de bestsellers is het Spiderman kostuum die wij in enkele varianten verkopen. Dat houdt in dat u uit de vele Spiderman kostuums een pak kunt kiezen dat qua prijs en uiterlijk aan uw voorkeuren voldoet. Dit geldt ook voor de Batman- en Superman kostuums. Behalve de genoemde superhelden, hebben we ook Ben 10 kostuums, Power Rangers kostuums, Star War kostuums en nog vele andere.
 

Dieren kostuums voor jongens


Dieren kostuums scoren ook heel hoog bij de jongens. Eindelijk kunnen ze als hun favoriete dier op carnaval of Halloween verschijnen. Bij ons kunt u terecht voor bijna alle dieren pakken. U benoemt het maar en wij hebben de leukste jongens kostuum, varianten van dieren. Tijgerpakken, olifanten kostuums, hondenpakken, insecten kostuum, vogel kostuums, dinosaurussen en nog veel meer hebben wij in onze afdeling carnavalskleding jongens. De dieren kostuums zijn van goede kwaliteit en zijn geproduceerd in de EU waarbij fair-trade een belangrijke rol spelt. Doe ook mee aan deze actie en bestel een dieren kostuum voor jongens bij Magicoo!
 

Stoere jongens kostuum? Piraten, Ninja en cowboy kostuums


Oosterse krijgers, Amerikaanse herders of stoute zeevaarders; het kan niet gekker worden. De fantasie van de jongens kan zich helemaal uitleven door middel van de super leuke carnavalskleding jongens van Magicoo. Wij hebben fantastische Ninja pakken, cowboy kostuums en piratenpakken in verschillende soorten en maten. Grappige versies en unieke versies van de bovengenoemde kostuums kunt u allemaal hier bij Magicoo vinden.
 

Tips voor de jongens:

  • Vul de carnavalskleding jongens aan met accessoires. Bij Magicoo hebben wij de leukste accessoires voor piraten, cowboys en vampiers.
  • Neem een maatje groter om warme kleding er onder te dragen tijdens koude dagen.
  • Vorm teams of duo’s met vriendjes en vriendinnetjes door bijvoorbeeld Power Rangers kostuums of piraten kostuums te dragen.

 

* Incl. btw Excl. Verzendkosten