De Wilde Westen avonturen met cowboys en cowgirls

Het is feest bij de Wilde Westen afdeling van Magicoo waar cowboys en cowgirls niets tekort komen. Het cowboy en cowgirl thema is al jaren razend populair in het assortiment van carnavalskleding en trekt kinderen van verschillende leeftijden aan. Daarom biedt Magicoo een brede keuze van cowboy kleding kinderen aan zodat er voor ieder wat wils is. Voor de echte cowboy en cowgirl beschikken we over cowboy kleding die verschillen in details, materiaal, accessoires en prijskaartjes. Ondanks de verschillen staan hoogwaardige kwaliteit, comfortabiliteit en natuurlijk pret bij Magicoo op de eerste plaats!

Compleet cowboypak kinderen: wat houdt dit in?

 

Het bespaart veel extra energie en onkosten voor ouders als een compleet cowboy kostuum gekocht wordt. De meeste cowboy kleding voor kinderen bij Magicoo worden daarom in een complete vorm aangeboden. Een cowboy kostuum voor kinderen bij Magicoo bestaat altijd uit een broek, een vest en een cowboy hoed; alles wat een echte cowboy nodig heeft. Dan hebben we tevens cowboypakken die voorzien zijn van een extra cowboy sjaal en blouse. Een cowboypak kan in het algemeen goed gecombineerd worden met kleding die al in de kast hangt. Zo kunt u een wit of geruite overhemd gebruiken bij een cowboypak van onze webwinkel. In het geval van cowboypakken kinderen met broek overlay wordt er aangeraden om een spijkerbroek er onder aan te doen, aangezien een spijkerbroek kenmerkend is voor en cowboy.

 

Cowboypak: van stoere tot grappige cowboy kleding kinderen


In het algemeen zijn cowboys stoer en doen stoere cowboy kleding aan. De cowboy kleding van Magicoo volgt dit principe en heeft cowboypakken met veel stoere accessoires, zoals leuke cowboy hoeden, sheriff sterren en leuke sjaaltjes. De gebruikte stoffen zien er ook authentiek uit en laten een indruk van echte suède achter. Dan hebben we ook cowboy kleding voor kinderen die een grappige draai hebben, zoals het cowboy kostuum met een brede en bolvormige broek. Dit cowboypak is zeker een aanrader voor kinderen die graag van pret en entertainment houden.

Cowgirls doen ook mee: cowgirl kostuum voor meisjes


Behalve de standaard cowboy kostuum voor jongens en meisjes, beschikken wij ook over cowgirl kostuums. Het cowgirl kostuum is ideaal voor meisjes die graag een stoere cowgirl willen zijn, maar dan op een meisjesachtige manier. Het cowgirl kostuum bestaat namelijk uit een rok en een hele leuke hoed, blouse en vest. Hiermee zullen meisjes zeker indruk maken tijdens carnaval of themafeesten!

Zijn er ook cowboy en cowgirl accessoires?


Uiteraard hebben wij een breed assortiment aan cowboy en cowgirl accessoires die gebruikt kunnen worden bij een cowboypak of cowgirl kostuum kinderen. De leukste cowboy hoeden met de meest verschillende kleuren en vormen vindt u hier bij Magicoo. Ook zijn wij voorzien van leuke cowboysets met een sheriff ster, masker en pistool, die een leuke aanvulling zijn voor de cowboy kleding.

Onze tips:

  • Vorm een Wilde Westen team met cowboys en indianen en organiseer spelletjes rond dit thema tijdens carnaval en themafeesten.
  • De meeste cowboy kleding kinderen kan aangevuld worden met eigen kleding en accessoires, zoals spijkerbroeken, overhemden, speelgoed pistolen en touwen.
  • Cowboys kunnen een stoere stoppelbaard tekenen op het gezicht met schmink.
  • Maak een “wanted” poster van je eigen foto met je cowboypak.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten