De leukste en goedkoopste carnavalskleding meisjes bij Magicoo

Bent u op zoek naar leuke en unieke carnavalskleding meisjes met een aantrekkelijke prijs? Bij Magicoo bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Dankzij onze langdurige ervaring op het gebied van carnavalskleding selecteren wij de leukste en kwalitatief hoogwaardige producten die met groot plezier gedragen zal worden door uw kind. Meisjes kunnen hun hart ophalen bij onze afdeling ‘canavalskleding meisjes’ waar de schattigste, leukste, liefste, stoerste en zelfs engste verkleedkleding aangeboden wordt. Van de mooiste prinsessenjurken tot de stoerste piratenpakken en van de liefste dieren kostuums tot de mystieke heksenjurken; u vindt ze allemaal hier bij de leukste carnavalswinkel van het land!

Pagina 5 van 7

De meest gevraagde carnavalskleding meisjes: Prinsessenjurken


Het is de droom van bijna elk meisje om een prinses te worden, daarom geven wij u en uw kind de mogelijkheid om de perfecte prinsessenjurk te vinden. Bij Magicoo hebben wij prinsessenjurken in diverse kleuren, vormen en maten. Voor de allerkleinsten bijvoorbeeld bieden wij roze prinsessenjurken aan tot knie lengte zodat de kleine meisjes gemakkelijk kunnen bewegen en spelen. Voor de wat oudere kinderen hebben wij prachtige exemplaren in unieke kleuren, zoals mintgroen, rood, paars en geel. Uiteraard bieden wij ook prinsessenjurken aan in de meest gevraagde kleuren: roze en blauw. Tevens vindt u hier prinsessenjurken kinderen van bekende sprookjes en tekenfilms.

Verkleedkleding meisjes: Dieren kostuums


Kinderen zijn gek op dieren en vinden het fantastisch om zelf hun geliefde dier te worden. Bij Magicoo bieden wij tevens een grote keuze van dierenkostuums voor kinderen aan. Katten kostuums, muizen- en konijnenpakken, diverse vogel kostuums, vlinderjurkjes, bijenpakken en wilde dieren kostuums en nog veel meer vindt u hier bij de leukste carnavalswinkel van het land. Al onze dieren kostuums zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en de meesten zijn geproduceerd in de EU waarbij kinderarbeid uitgesloten wordt.

Stoere en unieke carnavalskleding meisjes


Voor de meisjes die graag iets anders willen uitproberen, krijgen hier bij Magicoo echt de kans om een super coole look aan te nemen tijdens carnaval. Wat dacht u van de stoere cowgirl kostuums, de prachtige indianen jurken, de leuke piraten kostuums en de mystieke heksenjurken? Alle carnavalskleding voor meisjes hebben gegarandeerd een hoge kwaliteit tegenover een zeer aantrekkelijke en voordelige prijs!

Tips voor de meisjes:

  • Maak samen met je ouders een lijstje van je favoriete carnavalskleding en geef punten aan elk kostuum. Kies vervolgens de carnavalskleding meisjes met de hoogste score.
  • Neem een maatje groter om tijdens de koude dagen warme kleding er onder te dragen.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten