Kerst met een vrolijke draai

Kerst geeft mensen een speciaal gevoel dat onbekend is bij andere feestdagen. Als gevolg probeert iedereen om het tot een bijzondere dag te maken met heerlijk eten, sfeervolle muziek en natuurlijk gepaste kleding. Qua kerst kleding kinderen kan Magicoo u zeker helpen. Wij hebben leuke kerstpakken die de kerstsfeer zeker zullen opvrolijken. Het kerstpakken assortiment van Magicoo bestaat voornamelijk uit kerstmanpakken voor meisjes en jongens van verschillende leeftijden. Zelfs voor de kleine baby’s bieden wij een schattige kerstmannenpak aan. Bij alle kerstpakken voor kinderen geldt: hoge kwaliteit, comfort en plezier naast een zeer aantrekkelijke prijs. Dit betekent dat en de kinderen en de ouders tevreden zullen zijn met de leukste kerstmis aankoop van allemaal!

Kerstmanpak: Kinderen willen ook een Kerstman worden


Zonder Kerstman zou kerstmis zeker somberder worden, aangezien kinderen zich op het moment verheugen dat de Kerstman de cadeautjes brengt. Deze anticipatie kan opgevrolijkt worden door kinderen zelf een Kerstman te laten worden. Bij Magicoo hebben we een kerstmanpak voor kinderen van verschillende leeftijden en een aparte kerstmanpak voor jongens en meisjes. Een van de bestsellers is het schattige kerstmanpak voor baby’s. Het baby kerstmanpak bestaat uit een kerstjurkje en een leuke muts. Een andere leuk kerst kostuum voor kerstmis is het driedelige kerstmanpak voor kinderen van 2-3 jaar bestaande uit een broek, jas en muts. Voor de wat oudere kinderen hebben we een kerstmanpak of kerstjurk voor meisjes en een universeel kerstmanpak met jas, riem, muts en baard. Bekijk nu snel ons aanbod van kerst kostuums kinderen en kies een kerstmanpak naar eigen smaak.

Kerst kostuum kinderen: bijbelfiguren van het kerstspel


Kerstmis staat niet alleen in het teken van de Kerstman die cadeautjes brengt. Op deze dag vieren we de geboorte van Christus en wordt het als een van de belangrijkste feestdagen van het christendom gezien. Een kerstspel of levend kerststuk is dan een van de tradities van kerstmis. Voor het kerstspel hebben we enkele mooie kerst kostuums kinderen, zoals het prachtige Maria kostuum in de kleuren wit en blauw en een mooi Jozef kostuum in de kleur bruin. De kerstspel kostuums zien er authentiek uit en vertegenwoordigen de oude Bijbel tijden. Herleef deze oude tijden en presenteer je eigen kerstspel tijdens kerstmis.

Kerst accessoires


Voor een ultiem kerst gevoel kunt u ook gebruik maken van kerst accessoires, zoals leuke kerst mutsen, Kerstmannen pruik, Kerstmannen baard en muts en andere leuke accessoires. Deze kerst accessoires zijn ook te gebruiken tijden Nieuwjaars vieringen.

Kerst tips:

  • Wij hebben ook een elfen kostuum bij onze elfen afdeling wat ook een gepast pak is voor kerstmis.
  • Organiseer een mooi kerstspel en verras je hele familie tijdens kerstavond.
  • Neem een maat groter zodat er tijdens de koude winterdagen warme kleding onder het kerst pak voor kinderen gedragen kan worden.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten