Superhelden kostuums kinderen: van het goedkoopste Batman pak tot het meest elastische Spiderman pak

Aangezien we bij Magicoo weten hoe populair superhelden zijn, bieden wij een breed assortiment van superhelden kostuums voor kinderen aan. Vanzelfsprekend is in onze webwinkel niet alleen elke superheld vertegenwoordigd, maar worden ook diverse variaties van kostuums van een superheld aangeboden. Zo hebben we enkele varianten van Spiderman kostuums, Batman kostuums en Superman kostuums. Wij hebben bijvoorbeeld een Spiderman pak kinderen met een volledig bedekkend masker en een Spiderman pak met muts die geen vermomming biedt. Voor kinderen die zelf willen beslissen wanneer ze vermomd willen zijn, bieden we enkele Spiderman maskers aan in onze webwinkel.

In het geval van Batman heeft u een keuze uit de nieuwste versie van het Batman pak kinderen in de kleur zwart en de klassieke Batman kostuum in de kleuren grijs en blauw. Voor alle Batman kostuums voor kinderen in ons assortiment geldt dat de cape en muts of masker inbegrepen zijn. Dezelfde normen gelden ook voor de Superman kostuums kinderen met verschillen in gebruikte materialen en kleuren. Zo bieden wij een Superman pak met gespierd en een zonder gespierd bovenlijf, of een Superman kostuum met of zonder masker aan. Alle bekende superhelden kostuums kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en als tip raden wij u aan om een maat groter te nemen voor in het geval uw verkleed evenement buiten plaats vindt, zodat er onder nog extra kleding gedragen kan worden.

Geen producten gevonden...

Zorro en de Power Rangers bijten door


Behalve de meest bekende superhelden, verkopen we ook andere leuke superhelden kostuums, zoals enkele varianten van het Zorro pak voor kinderen van de charmante Zorro. De Zorro kostuums zijn in het algemeen voorzien van een cape en het bekende Zorro masker. Een ander populair item zijn de Power Rangers met hun gevarieerde Power Ranger kostuums. Bij Magicoo bieden wij Power Ranger kostuums kinderen in verschillende kleuren en vormen aan. Het rode Power Ranger pak is een van de bestsellers aangezien de rode Ranger de leider van het Power Ranger team voorstelt. Wij bezitten tevens Power Ranger kostuums in de kleuren blauw, groen en zwart en bieden Power Ranger maskers aan als accessoires. Verder hebben we een leuk Ben 10 kostuum in de kleuren wit en groen en een super coole Ninja Turtle pak kind dat op geen enkele manier duidelijk maakt wie de drager van het pak is.

Superhelden kostuums voor kinderen naar eigen budget


Verder hebben we ook rekening gehouden met de portemonnee van de ouders en verkopen we Superhelden kostuums met verschillende prijskaartjes. Aldus kunt u bijvoorbeeld een compleet low-budget Spiderman pak voor kinderen bestellen dat alleen qua materiaal of gebruikte details verschilt, maar qua uiterlijk niet veel verschilt van de andere. Datzelfde geldt voor de Superman en Batman kostuums die verkrijgbaar zijn in meer of minder hoogwaardige kwaliteit, meer of minder details en accessoires die vervolgens de prijs van het kostuum bepalen.

Kortom, genoeg keuze en mogelijkheden om naar gelang een verkleedpak voor carnaval, themafeesten, Halloween of andere verkleed gelegenheden te vinden. In feite geven we uw kind de gelegenheid om hun favoriete Batman pak of Spiderman pak te kiezen uit onze assortiment van superhelden kostuums kinderen. Bekijk nu ons superhelden afdeling en bestel op internet uw favoriete superhelden kostuums voor de meest aantrekkelijke prijs!

* Incl. btw Excl. Verzendkosten