Sluit je aan bij de marine: De leukste marine en matrozen pakken voor kinderen

Vindt uw kind het marine leven spannend en avontuurlijk en zou hij of zij ook graag een lid van de marine willen worden, dan hebben wij bij Magicoo de leukste marine kostuums voor kinderen. Het assortiment van Magicoo bestaat uit marine carnaval kostuums die verschillende rangen voorstellen. Dus als uw kind een matroos of kapitein wilt worden, dan bieden wij de leukste marine kleding voor kinderen aan. Bekijk snel al onze marine kleding kinderen en kies er een die aan de wensen van uw kind voldoet!

Matrozenpak: Laat de schip maar varen


Een van de meest opmerkelijke figuren bij de marine zijn toch wel de matrozen. Ze vallen vooral op dankzij de blauw-witte strepen op de shirts en andere delen van het matrozenpak. Bij Magicoo bieden wij matrozenpakken aan die veel op het echte matrozenpak lijken. Voor de jongens hebben wij bijvoorbeeld een stoer matrozenpak met een donkerblauwe broek en wit shirt met blauwe strepen. Ook komt er de bekende matrozenpet bij. Het matrozenpak of marine kostuum voor meisjes heeft bijna dezelfde elementen als die van de jongens. Alleen komt er dan een donkerblauwe rok bij in plaats van een broek. Zijn jullie met de hele familie marine fans, dan is het geweldig om al uw kinderen in deze super marine kostuums te hijsen voor carnaval of themafeesten.

Marine accessoires kinderen


Bij Magicoo hebben wij ook leuke accessoires voor bij de marine kleding. Met behulp van de accessoires kunt u de marine look aanvullen of een nieuwe carnavals outfit creeren. U kunt bijvoorbeeld de marine pet combineren met een wit shirt en broek die al in de kast hangen en u creeert al snel een low-budget verkleed outfit. Bent u klaar voor een dagje marine tijdens carnaval of themafeesten? Bestel dan snel een van de geweldige marine kostuums voor kinderen van Magicoo. De kostuums zijn uiteraard van hoge kwaliteit.

Tips voor een marine look

  • Maak samen een schip van karton en laat tijdens carnaval zien wie de kapitein van het schip is.
  • Neem een maatje groter zodat er onder warme kleding gedragen kan worden tijdens koude dagen.  
* Incl. btw Excl. Verzendkosten