Artiesten kostuums: Word jouw geliefde artiest met Magicoo

Word een van je geliefde wereldberoemde artiesten tijdens carnaval en themafeesten en leef je uit dankzij de prachtige en unieke artiesten kostuums voor kinderen van Magicoo. Al bij het eerste gezicht van het artiesten kostuum voor kinderen weet u al gelijk om welke artiest het gaat. Bij Magicoo hebben we niet alleen rekening gehouden met de artiesten look, maar bieden we ook kleding aan die van hoge kwaliteit is, zodat uw kind met veel plezier en gemak zijn of haar geliefde artiest kan nadoen in de artiesten kostuums.

De pop artiest: Michael Jackson kostuum kinderen


Michael Jackson is een van de grootste artiesten aller tijden. Zijn bewegingen, looks en liedjes staan gegrift in ons aller geheugen. Kinderen vinden het ook geweldig om Michael Jackson na te doen. Bij Magicoo bieden wij enkele varianten van Michael Jackson kostuums kinderen aan. Thriller, Bad, Billy Jean; wij hebben Michael Jackson outfits van alle bekende video clips van Michael Jackson. Het Thriller Michael Jackson pak bijvoorbeeld heeft precies dezelfde rode kleur met zwarte strepen bestaande uit een jackje en broek. Het Michael Jackson Bad outfit heeft een zwart jackje met zwarte broek. Om de Michael Jackson look helemaal tip top te maken, kunt de Michael Jackson kleding voor kinderen aanvullen met enkele Michael Jackson accessoires,   zoals een Michael Jackson pruik en handschoenen.

De Rock’n Roll artiest: Elvis Presley pak voor kinderen


De Rock’n Roll legende Elvis Presley is ook een populair figuur tijdens carnaval en themafeesten. Voor kinderen hebben wij een super leuk Elvis Presley pak om aan te voelen hoe het is om de King of Rock’n Roll te zijn. Het Elvis Presley pak voor kinderen bestaat uit een wit shirt en broek met wijde pijpen en natuurlijk een iconische Elvis Presley riem. Vul de Elvis Presley look aan met een Elvis Presley pruik en bril. Met dit super leuke Elvis Presley pak zal iedereen gelijk begrijpen dat ze met de King te maken hebben, maar zal het nog steeds de vraag zijn wie de drager van het pak is. Kortom, de leukste vermomming voor tijdens carnaval en themafeesten!

Artiesten tips:

  • Om zo leuk mogelijk over te komen, is het belangrijk om gebruik te maken van accessoires.
  • Oefen enkele danspasjes om de artiesten look nog leuker te maken!
  • Artiesten zijn een leuk thema voor kinderpartijtjes of themafeesten. Zo kom je ook nog eens te weten welke artiest je vriendjes en vriendinnetjes leuk vinden.
* Incl. btw Excl. Verzendkosten